۵۰ درصد تخفیف پک ۱۲ عددی حلوا ارده ۴۵۰ گرمی (فقط تهران)

حلوا ارده ۴۵۰ گرمی

0

سبد خرید

0
جمع کل: ریال

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
ارده و پیشگیری از آنفولانزا

ارده و پیشگیری از آنفولانزا

فصل پاییز که به نیمه می‌رسد، خبری تکراری اما نگران‌کننده در سطح جامعه پخش می‌شود. در شرایطی که به تازگی از دوران پراسترس همه‌گیری کرونا فاصله گرفته‌ایم،‌ شیوع آنفولانزا جدی‌تر از همیشه مطرح شده است. برای جلوگیری و درمان آنفولانزا معمولا فهرستی از مواد غذایی و عادت‌های رفتاری پیشنهاد می‌شوند. ما قصد داریم به بررسی نقش یک ماده غذایی خاص در جلوگیری و درمان آنفولانزا بپردازیم که تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است. ارده محصولی طبیعی است که از دانه‌های کنجد برشته و آسیاب شده تهیه می‌شود. طعم ملایمی دارد و بسیاری از افراد ترکیب شیره و ارده را در وعده صبحانه میل می‌کنند. اگر کنجکاو هستید تا درباره ارتباط بین شیوع آنفولانزا و ارده اطلاعات بیشتری کسب کنید، تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

نحوه جلوگیری و درمان آنفولانزا با ارده

این خوراکی یک خوراکی کاملا طبیعی است. خوراکی که خواص زیادی از جمله تامین ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن، کمک به سلامت سیستم قلب و عروق، مقابله با بیماری‌هایی مانند دیابت، تقویت سیستم ایمنی بدن، خاصیت آنتی باکتریال و … را در خود جای داده است. اما در این جا به دنبال ارتباط بین مهار شیوع آنفولانزا و ارده هستیم؟ برای پاسخ به این سؤال باید روی دو مورد از خواص ارده بیشتر تمرکز کنیم.

ارده

. نقش ارده در بازیابی توان جسمی افراد مبتلا به آنفولانزا

ارده را به عنوان یکی از منابع غذایی غنی به حساب می‌آورند. این خوراکی حاوی مقدار زیادی چربی‌های سالم، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. جالب است بدانید که فقط 1 قاشق غذاخوری ارده معادل 15 گرم از آن حاوی موارد زیر است:

  • انرژی: 90 کالری
  • پروتئین: 3 گرم
  • چربی: 8 گرم
  • کربوهیدرات: 3 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • ویتامین B1: 13 درصد نیاز روزانه بدن
  • ویتامین B6: 11 درصد نیاز روزانه بدن
  • فسفر: 11 درصد نیاز روزانه بدن
  • منگنز: 11 درصد نیاز روزانه بدن
  • آهن: 7 درصد نیاز روزانه بدن
  • سلنیوم: 5 درصد نیاز روزانه بدن
  • روی: 9 درصد نیاز روزانه بدن

اسیدهای چرب غیر اشباع موجود در ارده خاصیت ضد التهابی دارند و به همین دلیل خطر ابتلا یا تشدید بیماری‌های مانند آنفولانزا را کاهش می‌دهند. از آن گذشته اگر تجربه ابتلا به آنفولانزا را داشته باشید، به خوبی می‌دانید در طول دوره این بیماری، بدن تا حد زیادی از کمبود انرژی رنج می‌برد. به طوری که معمولا چند روز افراد احساس بی‌حالی و خستگی مفرط می‌کنند. بنابراین یکی از اقدامات لازم برای تسریع فرآیند بهبود آنفولانزا، کمک به بازیابی توان بدنی است.

بهترین راهکار مصرف مواد غذایی است که در تولید انرژی درون بدن نقش مهمی ایفا می‌کنند. حضور خانواده ویتامین B در بدن به میزان کافی برای آزادسازی انرژی مواد غذایی به ویژه کربوهیدرات‌ها ضروری است. همان طور که مشاهده کردید، ارده علاوه بر اینکه حاوی کربوهیدرات است، مقدار قابل توجهی از ویتامین B1 و B6 مورد نیاز بدن را نیز تامین می‌کند. بنابراین با گنجاندن ارده در رژیم غذایی خود در طول دوره آنفولانزا به تامین انرژی مورد نیاز بدن و همچنین کوتاه کردن دوره نقاهت بیماری کمک ویژه‌ای می‌کنید.

مواد معدنی موجود در ارده

. تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف ارده

جنبه دوم داستان شیوع آنفولانزا و ارده، مقابله با این بیماری ویروسی است. آیا ارده در پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا نقش مثبتی ایفا می‌کند؟ پاسخ این سؤال مثبت است. به این دلیل که ارده و سایر محصولات کنجدی نقشی کلیدی در تقویت سیستم ایمنی بدن انسان‌ها بازی می‌کنند. وقتی سیستم ایمنی بدن شما قوی باشد، گلبول‌های سفید مانند سد محکمی در برابر فعالیت ویروس‌ها در بدن مقاومت می‌کنند. به این ترتیب احتمال ابتلا به بیماری‌های ویروسی مانند آنفولانزا به مراتب کاهش می‌یابد. نقش ارده در تقویت سیستم ایمنی بدن را در 4 بخش زیر می‌توان بررسی کرد:

آنتی اکسیدان

این خوراکی حاوی مقدار قابل توجهی آنتی اکسیدان به نام لیگنان (lignans) است که حضور آن در بدن خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله آنفولانزا را کاهش می‌دهد. آنتی اکسیدان‌ها از سلول‌های مختلف بدن در برابر حملات عوامل مزاحم خارجی به خوبی محافظت می‌کنند.

روی (Zinc)

روی از جمله مواد معدنی است که به تولید گلبول‌های سفید در بدن کمک می‌کند. خوشبختانه ارده حاوی مقدار قابل توجهی روی است که با مصرف روزانه یک قاشق غذاخوری از آن بخش قابل توجهی از نیاز سیستم ایمنی بدن به این ماده معدنی تامین می‌شود.

آهن

یکی دیگر از مواد معدنی موجود در این خوراکی، آهن است. همان طور که می‌دانید آهن را به عنوان خون‌ساز بدن می‌شناسند. به عبارت دیگر حضور آهن به میزان کافی در بدن به تولید گلبول‌های سفید بیشتر به عنوان سپر دفاعی در بدن کمک می‌کند. در عین حال آهن باعث می‌شود که اکسیژن رسانی به سلول‌های مختلف بدن به خوبی صورت بگیرد. این دو اتفاق باعث می‌شود که سیستم ایمنی بدن به خوبی تقویت شود.

سلنیوم

در بین مواد معدنی شاید کمتر ماده‌ای مانند سلنیوم تاثیر بسزایی روی تقویت سیستم ایمنی بدن داشته باشد. حضور این ماده معدنی در بدن کمک می‌کند تا تولید آنتی اکسیدان‌ها و آنتی بادی‌ها توسط آنزیم‌های مختلف تقویت شوند. به این ترتیب مقاومت بدن در برابر نفوذ و فعالیت میکروب‌ها به مراتب افزایش پیدا می‌کند.

طریقه مصرف ارده در رژیم غذایی روزانه

ماجرای شیوع آنفولانزا و ارده را از دو جنبه مختلف یعنی پیشگیری و درمان بررسی کردیم. اشاره کردیم که ارده حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب غیر اشباع است. به همین دلیل لازم است که پس از خرید ارده آن را محیط خشک و نسبتا خنک به دور از نور خورشید نگهداری کنید. تابش طولانی مدت آفتاب و قرار گرفتن در معرض حرارت، منجر به واکنش دادن اسیدهای چرب ارده می‌شود و عملا بخش قابل توجهی از خواص این ماده خوراکی از بین می‌رود.

شما می‌توانید ارده را با شیره خرما، انگور یا عسل ترکیب کرده و میل کنید. دقت کنید ترکیب این مواد به عنوان یک ماده غذایی کامل در نظر گرفته می‌شود. بنابراین نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنید. توصیه می‌کنیم که در هفته بین 2 تا 3 بار مصرف ارده را در وعده صبحانه در رژیم غذایی خود بگنجانید.

با مصرف محصولات کنجدی برسام، نگران آنفولانزا نباشید

برسام به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده محصولات کنجدی در کشور فعالیت می‌کند. ارده به عنوان بخش مهمی از سبد محصولات برسام به شمار می‌رود. ما در برسام ارده را در بسته‌بندی‌ها و طعم‌های مختلف از جمله ارده معمولی، شکلات قهوه، شکلات کاکائویی، شکلات شیری و … برای ذائقه‌های مختلف تولید می‌کنیم. اگر به فکر سلامت خود و عزیزان‌تان هستید، باید روی انتخاب محصولات غذایی بیش از پیش حساسیت به خرج دهید. برسام با استفاده از مواد اولیه درجه یک و بکارگیری روش‌های تولید استاندارد و مکانیزه، بهترین و باکیفیت‌ترین محصولات کنجدی را برای مصرف‌کننده ایرانی تولید می‌کند. داستان شیوع آنفولانزا و ارده را به خاطر بسپارید. سلامت و تندرستی شما آرزوی ما در برسام است.

4 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

فهرست مطالب

بیشتر بخوانید

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
باشگاه مشتریان
  • با ثبت نام در سایت برسام ۲۰ امتیاز دریافت کنید
    20 امتیاز
  • با هر ۱۰.۰۰۰ ریال سفارش ۱ امتیاز کسب کنید ۱ امتیاز1کسب کنید10,000 ریال خرید
  • همین حالا از دوستت دعوت کن و ۵ امتیاز بگیر
    امتیاز دریافتی : 5 امتیاز
  • تبدیل امتیاز به کوپن

    قانون تبدیل: 1,000 ریال = 1 Point

پاداش پاداش