حلوا شکری و فواید پآن

حلوا شکری و فواید آن

حلوا شکری و حلوا ارده از محبوب ترین و پرطرفدارترین محصولات کنجدی به شمار می آیند که علاوه بر طعم بی نظیر، فواید بسیاری برای بدن دارند. مواد تشکیل دهنده این دو فرآورده تقریباً یکسان هستند. اصلی ترین تفاوت حلوا شکری و حلوا ارده، میزان شیرینی این دو ماده غذایی است. حلوا شکری در مقایسه با حلوا ارده قند بیشتری دارد. با این حال، این نوع محصول در مقایسه با حلوا ارده به دلیل چربی کاهش یافته، انرژی کمتری دارد.

مهم ترین تفاوت حلوا شکری و حلوا ارده در نوع بافت این فرآورده های کنجدی است. حلوا ارده بافتی چرب و خمیر مانند دارد؛ در حالی که حلوا شکری به دلیل دارا بودن افزودنی مجاز خوراکی در ترکیباتش، بافت شکننده و رشته ای دارد. این ترکیب مجاز خوراکی از پس زدن روغن جلوگیری می کند و بافتی سفت و خشک به آن می دهد.

حلوا شکری به دلیل دارا بودن انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی یک جایگزین سالم و مقوی برای انواع تنقلات مضر است.

از فواید حلوا شکری برای بدن چه می دانید؟

حلوا شکری یک فرآورده کنجدی مقوی است و به علت داشتن کالری بالا، نقش مهمی در تامین انرژی مورد نیاز بدن دارد. کلسیم موجود در این ماده غذایی به تقویت بافت استخوان ها، دندان ها، کاهش التهاب و دردهای مفاصل و پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان کمک می کند. آنتی اکسیدان و اسیدهای چرب این فرآورده طبیعی در سلامت پوست و مو تاثیرگذار است.

از مهم ترین خواص حلوا شکری می توان به کاهش کلسترول و چربی های مضرLDL  اشاره کرد. این ماده مغذی به تنظیم سوخت و ساز بدن و تقویت حافظه کمک می کند. این فرآورده طبیعی به علت دارا بودن انواع ویتامین ها، املاح معدنی و فیبر باعث بهبود عملکرد کبد، کلیه و دستگاه گوارش می شود. همچنین با تقویت سیستم ایمنی بدن در پیشگیری از کرونا و سرماخوردگی موثر است. از دیگر فواید این میان وعده مغذی می توان رفع اشتهای کاذب و عدم استفاده از شیرین کننده های مصنوعی را نام برد.

مصرف کنجد و انواع محصولات کنجدی یک روش تغذیه سالم برای تامین انرژی مورد نیاز بدن است.

یک میان وعده انرژی بخش

حلوا شکری یک فرآورده طبیعی است که از کنجد و شیره تهیه می شود. این ماده غذایی مغذی، سرشار از اسیدهای چرب امگا 3، 6 و 9 است که در کاهش ضعف عضلات و ماهیچه ها موثر است. حلوا شکری به علت دارا بودن کنجد کالری بالایی دارد و به علت دیر هضم بودن، مدت بیشتری به فرد احساس سیری می دهد.

این محصول یک منبع غنی از ویتامین های گروه B، E و D، کلسیم، فسفر و پروتئین است. همچنین منیزیم موجود در این ماده به سلامت سیستم تنفسی کمک می کند. این محصول غذایی کنجدی در تقویت عملکرد مغز و بالا بردن قدرت یادگیری بسیار تاثیرگذار است. کنجد موجود در این محصول سبب استحکام و تقویت استخوان ها می شود. آنتی اکسیدان و اسید آمینه های موجود در این محصول، سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد. همچنین وجود فیبر در این ماده غذایی به بهبود عملکرد سیستم گوارش کمک می کند. مصرف این ماده انرژی زا برای مادران باردار، کودکان و ورزشکاران توصیه می شود.

حلوا شکری یک انتخاب مناسب برای صبحانه و یک میان وعده مقوی برای عصرانه است.

برسام، تولید کننده برتر محصولات کنجدی

شرکت برسام شیرینی سلامت همواره در تلاش بوده است تا با تولید متنوعی از محصولات کنجدی گام مثبتی در جهت تغذیه سالم و طبیعی بردارد. این شرکت، با تمرکز بر کیفیت و سلامت غذایی، در تولید محصولات کنجدی بسیار موفق عمل کرده است. برسام با رعایت اصول استاندارد، علاوه بر حفظ طعم و مزه طبیعی محصولات تولیدی، از کیفیت بالایی برخوردار است.

انواع محصولات بر پایه کنجد مانند حلوا شکری، حلوا ارده ساده، کنجدی و نرم تنها چند نمونه از تولیدات شرکت غذایی برسام به شمار می آیند. از مهم ترین مزایای محصولات شرکت برسام، تولید محصولات از مواد کاملاً طبیعی، خالص و بدون مواد نگهدارنده و افزودنی های شیمیایی است. برسام با تمرکز بر تولید محصولات سالم و طبیعی و مطابق با استانداردهای بین المللی در جلب اعتماد مشتریان موفق بوده است. تمام محصولات شرکت غذایی برسام با بهترین کیفیت در طعم های متنوع و با تمرکز بر انواع سلایق و ذائقه های مختلف و بسته بندی های استاندارد، تولید و به بازار عرضه می شوند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x