۵۰ درصد تخفیف پک ۱۲ عددی حلوا ارده ۴۵۰ گرمی (فقط تهران)

حلوا ارده ۴۵۰ گرمی

0

سبد خرید

0
جمع کل: ریال

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
0

سبد خرید

0
جمع کل: ریال

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

سبد خرید

ارده و فواید آن برای بیماران دیابتی

فواید مصرف ارده برای بیماران مبتلا به دیابت

ارده یک میان وعده مقوی و مناسب برای بیماران دیابتی محسوب می شود.

یکی از مهم ترین موضوعات در کنترل بیماری دیابت و کاهش سطح قند خون، رژیم غذایی مناسب و اصولی است. یک بیمار دیابتی در طول روز باید مقدار مشخصی پروتئین، چربی و کربوهیدرات مصرف کند. مواد قندی و شیرین به عنوان خطرسازترین ماده برای این بیماران باید کمترین میزان مصرف را داشته باشند. در دیابت نوع یک و دو مصرف کمتر چربی، کربوهیدرات و مواد قندی می تواند به کنترل قند خون و تنظیم سطح انسولین کمک کند. در رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت، قند و غذاهای شیرین را نباید به طور کامل از برنامه غذایی حذف کرد؛ بلکه باید از جایگزین های قندی سالم در رژیم غذایی استفاده کرد. محصولات قندی سالم به دلیل میزان قند کم و کنترل شده، هم نیاز بدن به قند را پاسخ می دهد و هم در کنترل این بیماری موثر است.

ارده، شیره خرما، شیره انگور، شیره انجیر و توت خشک می توانند جایگزین های مناسبی برای مصرف قند و شکر در این افراد باشند. این فرآورده کنجدی یک انتخاب عالی برای وعده صبحانه و یا عصرانه در افراد مبتلا به این بیماری است.

اهمیت وعده صبحانه

نوسانات قند خون بیماران مبتلا به دیابت را با مشکلات فراوانی مواجه می کند. هیپوگلیسمی یکی از مواردی است که موجب افت شدید قند خون در این افراد می شود. بنابراین برای پیشگیری از بروز چنین مشکلاتی، لازم است قند خون در تمام طول روز کنترل و پایدار نگه داشته شود. صبحانه در کنترل بیماری دیابت بیشترین نقش را دارد. یکی از دلایل اهمیت صبحانه این است که در وعده های بعدی غذای کمتری مصرف می شود و در نتیجه، سطح قند خون مدت زمان بیشتری پایدار می ماند. توجه داشته باشید که در صورت حذف صبحانه، فرد در وعده های بعدی، تمایل بیشتری به خوردن نشان می دهد. به این ترتیب، قند، چربی و نشاسته بیشتری وارد خون بیمار می شود و برای بیمار خطرساز خواهد شد. یکی از گزینه های مناسب و مفید در وعده صبحانه استفاده از محصولات کنجدی نظیر ارده است.

 

تغذیه نقش مهمی در تنظیم سطح قند خون دارد.

ارده یک وعده غذایی کامل و مقوی برای افراد مبتلا به این بیماری محسوب می شود. همچنین این مزیت را دارد که علاوه بر کنترل قند خون، فرد را تا ساعت ها سیر نگه می دارد. در واقع، این افراد برای تامین قند مورد نیاز خود می توانند از این فرآورده کنجدیدر حد متعادل استفاده نمایند. این فرآورده کنجدی یک ماده غذایی انرژی زا و پرکالری است و نباید در مصرف آن زیاده روی شود. پزشکان توصیه می کنند که افراد دیابتی در کنار رعایت رژیم غذایی، حرکات ورزشی و به خصوص پیاده روی را در برنامه روزانه خود بگنجانند.

تاثیر آنتی اکسیدان ها بر دیابت

ارده کنجد سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین، املاح و مواد مغذی است. آنتی اکسیدان ها نقش مهمی در بهبود عملکرد انسولین و کاهش خطر ابتلا به دیابت دارند. همچنین با تقویت سیستم ایمنی و دفع رادیکال های آزاد در بدن، از آسیب به بافت ها جلوگیری می کنند. افت قند خون در فرد دیابتی موجب اکسیداسیون گلوکز می شود و این امر به ایجاد رادیکال های آزاد کمک می کند.

این فرآورده مقوی به دلیل خاصیت آنتی اکسیدان و مقابله با رادیکال های آزاد، در پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی، دیابت نوع دو و برخی از سرطان ها تاثیرگذار است. مصرف این ماده مغذیبه عنوان یک منبع طبیعی آنتی اکسیدان در رژیم غذایی سالم این افراد، حائز اهمیت است. این فرآورده کنجدی علاوه بر آنتی اکسیدان بالا، از خواص ضد باکتریایی هم برخوردار است. این ماده غذایی به علت دارا بودن کنجد به بهبود سریع تر زخم ها کمک می کند و در برخی از موارد به عنوان درمان خانگی برای التیام زخم پای دیابتی استفاده می شود.

کمبود منیزیم و خطر ابتلا به دیابت

منیزیم یک ماده ضروری برای بهبود عملکرد بدن است و نقش موثری در تنظیم سطح قند خون دارد. کمبود این ماده مغذی در بدن خطر ابتلا به دیابت را تشدید می کند. فقر منیزیم در هر دو نوع این بیماری وجود دارد، اما در نوع دوم این بیماری شایع تر است. هنگامی که فرد دیابتی با کمبود منیزیم مواجه شود، سطح گلوکز خون او بالا می رود و این امر موجب افزایش ادرار می شود. در نتیجه، این ماده از طریق ادرار دفع می گردد. منیزیم موجود در این محصول، به پیشگیری از ابتلا به این بیماری و کنترل علائم آن کمک می کند.

 این فرآورده کنجدی مغذی علاوه بر منیزیم دارای پروتئین، چربی، کربوهیدرات، فیبر، اسید فولیک، کلسیم، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز و روی است. مصرف متعادل این ماده غذایی بخشی از انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند و موجب تولید انسولین و کنترل قند خون می شود. همچنین به بهبود عملکرد کلیه و کبد در افراد مبتلا به دیابت نوع دو کمک می کند.

3 7 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

فهرست مطالب

بیشتر بخوانید

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
باشگاه مشتریان
  • با ثبت نام در سایت برسام ۲۰ امتیاز دریافت کنید
    20 امتیاز
  • با هر ۱۰.۰۰۰ ریال سفارش ۱ امتیاز کسب کنید ۱ امتیاز1کسب کنید10,000 ریال خرید
  • همین حالا از دوستت دعوت کن و ۵ امتیاز بگیر
    امتیاز دریافتی : 5 امتیاز
  • تبدیل امتیاز به کوپن

    قانون تبدیل: 1,000 ریال = 1 Point

پاداش پاداش