طرز تهیه خرما ارده

خرما عضو جدانشدنی سفره های سحری و افطار ماه رمضونه. حالا ما خیلی راحت و بی دردسر میتونیم این پای ثابت سفره هامون رو خوشمزه تر، مقوی تر و پرانرژی تر کنیم تا هم تنوع داشته باشه و هم مغذی تر باشه.

خواص ارده

ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد . از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده می کنند تا انرژی لازم را برای تمام روز دریافت نمایند. این ماده غذایی مقوی فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و صددرصد طبیعی می باشد. ارده خواص فراوانی برای سلامتی و به خصوص برای کاهش وزن است.

مواد لازم
مواد لازم

مواد لازم:

خرما را پوست بکنید

خرما
ارده
کنجد
مقدار مواد رو ذکر نکردم چون سلیقه ایه…

طرز تهیه

اول از همه کافیه تا هسته های خرما رو جدا کنیم.بعد پوست خرما رو هم بکنیم. حالا مقداری از خرما رو داخل ظرف سروتون بچینین و روش رو با ارده بپوشونین.

بعد روی خرماها با توجه به مقداری که دوست دارین کنجد بپاشین.حالا لایه ی دوم رو بچینین.

بیشتر بخوانید : ارده و خواص آن

مثل لایه اول روشون ارده و کنجد بریزین.به همین راحتی خرما ارده شما حاضره … نوش جان با توجه به شکل و اندازه ظرف میتونین لایه هارو بیشتر و یا حتی کمتر (فقط یک لایه)‌در نظر بگیرین.

خرید ارده برسام

منبع : https://7ganj.ir/

فهرست مطالب

بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانستان را امتحان کنید

 
همین حالا امتحان کنید
هرگز
بعداً یادآوری کنید
نه ممنون