معمولا مواد غذایی شیرین مانند شیره انگور دارای مقدار قابل ملاحظهای کالری هستند.
به همین دلیل بسیاری از ما به سراغ مواد غذایی که دارای قند طبیعی هستند میرویم.
با اینکه این خوراکی شیرین است اما میزان قند و کالری آن از ساکارز کمتر است و میتوان از آن برای تهیه انواع کیک و صبحانه کم کالری استفاده کرد. در این مقاله قصد داریم به این سوال پاسخ دهیم “آیا شیره انگور قند دارد” با برسام همراه ما باشید.
کاربرد شیره انگور چیست؟
در آشپزی ایرانی از شیره برای شیرین کردن ارده استفاده میشود، این مخلوط معمولا به عنوان یک صبحانه مقوی در بسیاری از خانهها مصرف میشود. همچنین از این نوع شیرهها برای تهیه انواع وافل، بیسکوئیت، شیرینی و پنکیک استفاده میشود. اما به صورت سنتی در سر سفر صبحانه ما ایرانیها به عنوان شیرین کننده ارده قرار دارد.
شیره انگور
آیا شیره انگور قند دارد؟
شیره میوههایی چون انگور، توت و خرما علاوه بر قندهای ساده و زود جذب حاوی انواع قندهای پیچیده و دیر جذب نیز هستند و به همین علت قند خون را به تدریج بالا میبرند. اما این توجیه خوبی برای مصرف بیرویه آنها نیست چون استفاده زیاد از حد انواع شیرهها میتواند شما را چاق کند!
بیشتر بخوانید : خواص شیره خرما
شیره انگور برای افراد دیابتی
شیره نسبت به قند و شکر این مزیت را دارد که کمتر مراحل تصفیه را گذرانده و تا حدودی حاوی فیبرهای گیاهی و مواد مغذی است، میتوان آن را جایگزین قند و شکر مصرفی روزانه کرد. اما مصرف شیره در افراد مبتلا به دیابت باعث میشود تعادل قند خونشان را به هم بزند و آنها را دچار مشکل کند لذا مصرف شیره در افراد دیابتی ممنوع است.
نتیجهگیری
شیره در طرز تهیه بسیاری از غذاها، شیرینیها بیسکوئیتها در خاورمیانه و مدیترانه استفاده میشود.
از آن بیشتر برای شیرین کردن ارده استفاده میشود و به کمک آن میتوان یک صبحانه سالمتری را تجربه کنید.
با اینکه نسبت به شکر سفید مراحل تصویه کمتری دارد اما قند دارد و برای افراد مبتلا به دیابت مناسب نیست.
کامل وعالی بود👌🏻
عالی وکامل بود👌🏻