۵۰ درصد تخفیف پک ۱۲ عددی حلوا ارده ۴۵۰ گرمی (فقط تهران)

حلوا ارده ۴۵۰ گرمی

0

سبد خرید

0
جمع کل: ریال

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

نحوه نگهداری صحیح از کنجد و محصولات کنجدی

کنجد یکی از بهترین دانه های روغنی پرخاصیت و مقوی برای بدن است. این فرآورده ها سرشار از مواد مغذی، انواع ویتامین ها و املاح معدنی هستند و نقش مهمی در تامین انرژی مورد نیاز بدن دارند. از جمله مهم ترین این محصولات طبیعی می توان به ارده، حلوا ارده، کرم ارده، حلوا شکری و روغن کنجد اشاره کرد.

عوامل موثر در ماندگاری کنجد و محصولات کنجدی

سوالی که در این جا مطرح می شود. این است که آیا کنجد فاسد می شود؟ زمان ماندگاری و شیوه صحیح نگهداری از انواع مختلف این فرآورده های طبیعی تفاوت هایی با یکدیگر دارند. به طور کلی، این محصولات مغذی باید دور از نور، رطوبت و حرارت نگهداری شوند. ماندگاری این محصولات به عوامل متعددی بستگی دارد.

از مهم ترین عوامل تاثیرگذار بر طول مدت مصرف می توان به کیفیت، فرآیند استخراج و آماده سازی، بافت سالم، رنگ و مزه اشاره کرد.

ماندگاری این فرآورده های طبیعی به میزان زیادی به کیفیت محصول بستگی دارد.

زمان ماندگاری انواع فرآورده های کنجدی

کنجد و فرآورده های طبیعی آن فاقد مواد نگهدارنده و افزودنی های شیمیایی هستند و به این دلیل مدت زمان مشخصی برای مصرف دارند.

چنانچه ارده، حلوا ارده، کرم کنجد و حلوا شکری با استخراج طبیعی به دست آمده باشند، تا یک سال قابل مصرف هستند.
در محصولات کارخانه ای به علت روش های پیشرفته در تولید این محصولات، تاریخ انقضا بیشتر خواهد بود. روغن کنجد در مقایسه با سایر فرآورده ها ماندگاری بیشتری دارد. با این حال، اگر درب روغن را باز کرده باشید و روغن در دمای آشپزخانه قرار گرفته باشد تا شش ماه قابل مصرف است.
لازم به ذکر است که روغن بلافاصله بعد از تمام شدن تاریخ انقضا، فاسد نمی شود؛ بلکه از میزان کیفیت آن کاسته می شود.

روغن فاسد بو و مزه تند و ترشیده دارد.

آیا این محصولات باید در یخچال نگهداری شوند؟

کنجد به دلیل وجود اسیدهای چرب محلول در ساختارش باید در شرایط خاصی نگهداری شود. دانه‌های روغنی و محصولات فرآوری شده از آنها باید در مکانی خشک، خنک، بدور از رطوبت، گرما و تابش مستقیم نور آفتاب نگهداری شوند.
چنانچه این فرآورده های طبیعی در شرایط نامساعد مانند تابش نور آفتاب قرار گیرند، اکسید می شوند و خاصیت خود را از دست خواهند داد. “همچنین، در صورتی که ارده و حلوا به تماس با رطوبت قرار گیرند، علاوه بر تغییر در طعم، می‌تواند به مدت ماندگاری محصول نیز ضربه بزند و ممکن است قبل از تاریخ انقضا خراب شوند.”
بهترین مکان برای نگهداری این محصولات از جمله روغن کنجد، مکان های سرد و خشک است. یخچال محیط مناسبی برای نگهداری ارده، حلوا ارده، کرم ارده و دانه های کنجد است و تاریخ مصرف این فرآورده ها را افزایش می دهد. ذکر این نکته ضروری است ارده در یخچال سفت می شود و بنابراین، افرادی که علاقه ای به مصرف ارده سفت ندارند، بهتر است این محصول را در یخچال نگهداری نکنند. 

نشانه های فاسد شدن فرآورده های کنجدی

اولین و مهم ترین نکته برای آگاهی از مدت زمان مصرف کنجد و فرآورده های آن، توجه به تاریخ تولید و انقضای درج شده بر روی محصول است.

نکته بعدی شرایط نگهداری محصول است.
همچنین بیش از یک سال از تاریخ تولید انواع این فرآورده ها گذشته باشد.
محصول در معرض نور مستقیم آفتاب و یا رطوبت قرار گرفته باشد؛ دیگر قابل مصرف نیست. در پاسخ به پرسش آیا کنجد فاسد می شود، باید گفت هر نوع ماده غذایی مدت زمان مشخصی برای مصرف دارد.
از مهم ترین نشانه های فاسد شدن این محصولات می توان به تغییر رنگ، حالت، مزه و بوی آن اشاره کرد. اولین نشانه خراب شدن محصولاتی نظیر ارده و حلوا ارده تغییر رنگ آن به زرد مایل به کهربایی است؛ در صورتی که با توجه به نوع دانه، رنگ طبیعی این محصولات در طیف کرم تا قهوه ای است. بوی ترش و تند، حالت چسبناک و مزه تلخ یا تند از دیگر نشانه های فساد در این فرآورده ها محسوب می شوند.  

4 2 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
باشگاه مشتریان
  • با ثبت نام در سایت برسام ۲۰ امتیاز دریافت کنید
    20 امتیاز
  • با هر ۱۰.۰۰۰ ریال سفارش ۱ امتیاز کسب کنید ۱ امتیاز1کسب کنید10,000 ریال خرید
  • همین حالا از دوستت دعوت کن و ۵ امتیاز بگیر
    امتیاز دریافتی : 5 امتیاز
  • تبدیل امتیاز به کوپن

    قانون تبدیل: 1,000 ریال = 1 Point

پاداش پاداش