خواص نبات برای سلامتی بدن

نبات و خواص آن برای سلامتی

نبات یک فرآورده غذایی است که از محلول اشباع قند در طی یک فرایند فیزیکی متبلور می شود و در ساختار کریستالی شکل می گیرد. نبات یک ماده غذایی انرژی بخش است و خواص درمانی فراوانی برای بدن دارد. انواع نبات از جمله نبات زعفرانی یکی از محبوب ترین چاشنی های شیرین به هنگام صرف چای یا دمنوش های گیاهی اشت. هرچند قند، شکر و نبات دارای ماده اولیه یکسانی هستند، اما کریستال های این محصول با قند و شکر متفاوت است.

این ماده طبع گرم تری در مقایسه با قند و شکر دارد. این فرآورده غذایی مقوی و انرژی زا از دیر هضم شدن غذا و سوء هاضمه جلوگیری می کند. کریستال های خوش طعم این ماده غذایی در تسکین گرفتگی و دردهای عضلانی، انقباض ماهیچه ها و درد معده بسیار موثر هستند. ساکاروز موجود در این چاشنی شیرین به سرعت جذب بدن می شود و با افزایش سوخت و ساز بدن به تقویت عضلات کمک می کند. همچنین سبب تسکین تنگی نفس و تپش قلب می شود.  

از مهم ترین خواص درمانی نبات می توان به خاصیت ضد نفخ و ملین بودن آن اشاره کرد.

تقویت سیستم گوارش و بهبود ایمنی بدن

نبات همراه با چای و یا آب جوش یک انتخاب مناسب برای هضم غذا، برطرف کردن نفخ معده و رفع دل درد و دل پیچه است. نبات زعفرانی به علت دارا بودن خاصیت ضد باکتریایی و ملین بودن، به بهبود حرکات روده و رفع یبوست کمک می کند. انواع این محصول و به ویژه نبات زعفرانی خاصیت ضد التهاب دارند و با تقویت سیستم دفاعی و بالا بردن ایمنی بدن، التهاب را از بین می برند.

همچنین قند، زعفران و کربوهیدرات موجود در این محصول به عنوان یک ماده غذایی انرژی زا، در تامین بخشی از انرژی مورد نیاز بدن موثر است. زعفران موجود در این ماده غذایی، به ترشح هورمون آرام بخش اندورفین کمک می کند و این امر موجب نشاط، شادابی و رفع خستگی و خواب آلودگی در فرد می شود. این ماده انرژی زا با افزایش هورمون شادی آور دوپامین نقش مهمی در تسکین درد و بالا بردن آستانه تحمل درد در فرد دارد.

فواید نبات برای سرماخوردگی و گلودرد

انواع نبات در رنگ ها و طعم های گیاهی متفاوتی وجود دارد. این ماده غذایی خواص درمانی موثری در برخی از بیماری ها از جمله سرماخوردگی و سرفه دارد. نبات داغ زعفرانی به علت دارا بودن خاصیت ضد باکتری و ضد ویروس در درمان عفونت های گلو و تسکین سرفه های ناشی از سرماخوردگی بسیار مفید است. مصرف این فرآورده غذایی همراه با نوشیدنی گرم و یا مکیدن یک قطعه از آن به بهبود سرفه های مکرر، نرم شدن گلو و گرفتگی صدا کمک می کند.

مصرف این ماده غذایی سبب رفع التهاب در مسیرهای تنفسی ملتهب می شود و در درمان آسم و تنگی نفس هم موثر است. این فرآورده غذایی با افزایش سطح هموگلوبین خون، سبب بهبود گردش خون در بدن می شود و به این ترتیب، علائم ضعف و بی حالی ناشی از سرما خوردگی را کاهش می دهد.

نبات با آب جوش و یا چای به تقویت حافظه کمک می کند.

طعم واقعی نبات را با برسام تجربه کنید!

برسام شیرینی سلامت، از جمله تولیدکنندگان برتر و شناخته شده در عرصه تولید محصولات کنجدی ونبات به شمار می آید. نبات های زعفرانی صنایع غذایی برسام با بهترین کیفیت و از مواد اولیه مرغوب و درجه یک تولید و به بازار عرضه می شود. کیفیت تولید، رعایت استانداردها، قیمت و شبکه توزیع چهار اصل مهمی است که شرکت برسام شیرینی سلامت را به بهترین برند تولید انواع محصولات غذایی در بازار تبدیل کرده است. برسام همانند بسیاری از شرکت های بزرگ محصولات غذایی اهدافی همچون مشتری مداری، کیفیت برتر، قیمت مناسب را سرلوحه اقدامات خود قرار داده است. دستیابی به متدهای جدید، تکنولوژی های به روز، مواد اولیه مرغوب، رعایت اصول مبتنی بر الگوها و استانداردهای جهانی، شرکت برسام را به یک واحد معتبر در صنایع غذایی تبدیل کرده است. انواع محصولات برسام شیرینی سلامت از جمله نبات با کیفیت بالا تولید و به بازار عرضه می شود.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x