حلوا ارده

تفاوت انواع حلوا ارده در چیست؟

تفاوت انواع حلوا ارده

حلوا ارده یکی از غذاهای بسیار لذیذ است که مخصوصا برای صبحانه یکی از مناسبترین گزینه هاست. این غذا در کنار کیک یزدی، قطاب، لوز و… یکی از پرخریدترین سوغات استان یزد، یه ویژه اردکان به حساب می‌آید.
حلوا ارده یک شکل و دستور پخت سنتی دارد که آنرا شیخ بهائی اختراع و تولید کرده است. به مرور و در طول زمان دستخوش تغییراتی شد که آن حلوا ارده سنتی را تبدیل به حلوای شکری کردند.
در زیر برایتان فرق حلوا ارده و حلوا شکری صنعتی را توضیح خواهیم داد:

  • ارده به کنجد کوبیده شده گفته میشود که البته در تهیه  و تولید حلوا ارده نیز از این ماده که به عنوان ماده اولیه اصلی است، استفاده میکنند. این غذا اصلا شکل صنعتی و شیمیایی نداشته و به قدری مقوی است که خوراکی انرژی زا محسوب میشود. حلوا ارده را به همراه عسل، شیره خرما، انگور یا کشمش میل میکنند.
  • اما در تهیه حلوا شکری از مواد غیر طبیعی مانند شکر استفاده میکنند که این را گونه صنعتی شده ارده میدانند. در این غذا از شیره کشمش و… بهره ای نمیگیرند. به همین دلیل است که مصرف و خوردن این غذا به بیماران دیابتی اصلا توصیه نمیشود.

خرید حلوا ارده برسام

افزودنی های مجاز به حلوا ارده کدام اند؟

عده ای از افراد به دنبال این هستند که صبحانه ای ساده و در عین حال مقوی داشته باشند. آنها شاغل اند و میبایست صبح زود از خانه بیرون بزنند، بنابراین وقت این را ندارند که در تهیه و تدارک یک غذای مفصل باشند.
این افراد مجبور هستند که تا اواسط و گاها اواخر روز در بیرئن از منزل سپری کنند به همین دلیل باید شروع و استارت روز خود را با یک صبحانه پر انرژی و نیرومند بزنند.

برای اینگونه افراد ما خوردن و میل کردن حلوا ارده را در وعده صبح پیشنهاد میکنیم. این غذا یک شکل سنتی دارد که از کنجد سابیده شده و شیره کشمش یا انگور در آن استفاده میکنند که در این زمینه باید خیال افراد دارای قند خون بالا و دیابتی را راحت کنیم. آنها میتوانند بی هیچ نگرانی اینرا میل کنند. اما عده ای به دنبال ترکیب طعم های دیگر هستند و میپرسند که افزودنی های مجاز به حلوا ارده کدام اند؟

تولید کننده حلوا ارده گاهی برای اینکه این غذا به کام همه خوش بیاید از کاکائو، پودر قهوه، ادویه و سبزی های خشک استفاده میکند اما افزودن هر نوع ماده دیگر و من در آوردی به هیچ عنوان در این غذا توصیه نمیشود.

عوامل موثر در قیمت گذاری حلوا ارده در کشور

حلوا ارده یک غذای یزدی است که آوازه آن نه تنها در کشور بلکه در خارج از کشور نیز پیچیده است. این غذای مقوی تنها در برخی از کشورها مانند ترکیه و ازاین قبیل تولید میشود اما هستند کشورهای دیگری که دوست دارند این صبحانه نشاط آور ایرانی را تجربه کنند مانند عراق، دبی و… که در اینجا بحث صادرات این کالا به میان می‌آید.
شاید این کشورها نیز خودشان از تولید کنندگان باشند اما از آنجایی که حلوا ارده یک خوراکی مخصوص به شهر یزد در ایران است بنابراین فوت کوزه گری دارد که هر کسی به آن پی نخواهد برد.
به همین رو تجربه چشیدن این طعم آرزوی هر ایرانی و غیر ایرانی میباشد. اما قیمت این محصول برای همه و در همه موارد یکسان نیست از این رو عوامل موثر در قیمت گذاری حلوا ارده در کشور را در زیر ذکر کرده ایم:

  • استفاده از دستگاه حلوا سازی و ماشین آلات پیشرفته
  • کیفی سازی مراحل تولید حلوا ارده
  • حلوا ارده صادراتی
  • میزان حجم و نوع بسته بندی کالا
  • نواسانات ارز و دلار
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x