خط مشی سیستم مدیریت کیفیت و ایمنی محصولات شرکت برسام

شرکت برسام شیرینی سلامت تولید کننده انواع محصولات کنجدی در راستای جلب رضایت مشتریان و سایر ذینفعان، افزایش بهره وری و برآورده نمودن استانداردها، الزامات قانونی و مقررات مرتبط با کیفیت و ایمنی محصولات خود اقدام به استقرار سیستم های مدیریت کیفیت و مدیریت ایمنی مواد غذایی بر اساس استاندارد های        ISO 9001:2015, ISO 22000:2018, HACCP نموده است و در این چارچوب خود را ملزم به رعایت اصول زیر میداند.

 

  1. افزایش رضایت مشتریان از طریق تولید و تحویل محصولات متنوع با کیفیت، سالم و بهداشتی
  2. پیشگیری از وقوع مغایرتهای کیفی، ایمنی و بهداشتی در همه مراحل تولید و جلوگیری از خروج یا توزیع محصول مخاطره آمیز از طریق مدیریت مداوم خطرات و ریسکهای کیفی و ایمنی و کنترل نقاط بحران ساز در ایمنی محصولات
  3. افزایش سطح آگاهی، مهارت و مشارکت کارکنان در مسیر بهبود کیفیت و سلامت محصولات
  4. بهبود شرایط محیط های کاری از جمله ایمنی، بهداشت، نظافت، دما و اصول ارگونومیکی
  5. بهبود مداوم اثربخشی و کارایی فرآیندها و سیستم مدیریت از جمله بهبود راندمان تولید، بهبود سطح کیفی و ایمنی محصولات و مصرف بهینه مواد

اینجانب و همه همکاران شرکت با اعتقاد و تعهد به اصول فوق تمام تلاش خود را برای دستیابی به این اهداف به کار میگیریم.

  سید محمد نبیل

  مدیر عامل

این خط مشی که اهداف شرکت در چارچوب آن تهیه گردیده است هر ساله پس از برگزاری جلسات بازنگری مدیریت از نظر کفایت و تناسب با نیازمندی های مشتری و شرکت بررسی و در صورت نیاز مورد بازنگری قرار می گیرد.