خط مشی سیستم مدیریت کیفیت و ایمنی محصولات شرکت برسام

شرکت برسام شیرینی سلامت تولید کننده انواع محصولات کنجدی در راستای جلب رضایت مشتریان و سایر ذینفعان، افزایش بهره وری و برآورده نمودن استانداردها، الزامات قانونی و مقررات مرتبط با کیفیت و ایمنی محصولات خود اقدام به استقرار سیستم های مدیریت کیفیت و مدیریت ایمنی مواد غذایی بر اساس استاندارد های        ISO 9001:2015, ISO 22000:2018, HACCP نموده است و در این چارچوب خود را ملزم به رعایت اصول زیر میداند.

 

  1. افزایش رضایت مشتریان از طریق تولید و تحویل محصولات متنوع با کیفیت، سالم و بهداشتی
  2. پیشگیری از وقوع مغایرتهای کیفی، ایمنی و بهداشتی در همه مراحل تولید و جلوگیری از خروج یا توزیع محصول مخاطره آمیز از طریق مدیریت مداوم خطرات و ریسکهای کیفی و ایمنی و کنترل نقاط بحران ساز در ایمنی محصولات
  3. افزایش سطح آگاهی، مهارت و مشارکت کارکنان در مسیر بهبود کیفیت و سلامت محصولات
  4. بهبود شرایط محیط های کاری از جمله ایمنی، بهداشت، نظافت، دما و اصول ارگونومیکی
  5. بهبود مداوم اثربخشی و کارایی فرآیندها و سیستم مدیریت از جمله بهبود راندمان تولید، بهبود سطح کیفی و ایمنی محصولات و مصرف بهینه مواد

اینجانب و همه همکاران شرکت با اعتقاد و تعهد به اصول فوق تمام تلاش خود را برای دستیابی به این اهداف به کار میگیریم.

  سید محمد نبیل

  مدیر عامل

 

شناسه : QM01/01

تاریخ : 26/04/1400

شماره بازنگری :1

  • این خط مشی که اهداف شرکت در چارچوب آن تهیه گردیده است هر ساله پس از برگزاری جلسات بازنگری مدیریت از نظر کفایت و تناسب با نیازمندی های مشتری و شرکت بررسی و در صورت نیاز مورد بازنگری قرار می گیرد.